Активирајте ја вашата БЕСПЛАТНА сметка!

Нашата библиотека за филмови и видео може да се пренесува или презема само од членовите

Продолжете да гледате БЕСПЛАТНО

Потребно е помалку од 1 минута за да се регистрирате, а потоа ќе можете да уживате во Неограничени филмови и ТВ-наслови.

00:00:00 / 01:39:00
Достапни формати Dragon Ball Super: Super Hero Безбедно скенирано : 12/01/2022 Гледај HD Преземи HD

Dragon Ball Super: Super Hero (2022)

500.91 Прегледи
30%
The Red Ribbon Army, an evil organization that was once destroyed by Goku in the past, has been reformed by a group of people who have created new and mightier Androids, Gamma 1 and Gamma 2, and seek vengeance against Goku and his family.
Траење: 99 минути
Јазик: 日本語
Земја: Japan

Препорака за гледање