Активирајте ја вашата БЕСПЛАТНА сметка!

Нашата библиотека за филмови и видео може да се пренесува или презема само од членовите

Продолжете да гледате БЕСПЛАТНО

Потребно е помалку од 1 минута за да се регистрирате, а потоа ќе можете да уживате во Неограничени филмови и ТВ-наслови.

00:00:00 / 01:39:00
Достапни формати Orphan: First Kill Безбедно скенирано : 11/30/2022 Гледај HD Преземи HD

Orphan: First Kill (2022)

463.015 Прегледи
41.68%
After escaping from an Estonian psychiatric facility, Leena Klammer travels to America by impersonating Esther, the missing daughter of a wealthy family. But when her mask starts to slip, she is put against a mother who will protect her family from the murderous “child” at any cost.
Траење: 99 минути
Јазик: English, Eesti
Земја: Canada, United States of America

Препорака за гледање