Активирајте ја вашата БЕСПЛАТНА сметка!

Нашата библиотека за филмови и видео може да се пренесува или презема само од членовите

Продолжете да гледате БЕСПЛАТНО

Потребно е помалку од 1 минута за да се регистрирате, а потоа ќе можете да уживате во Неограничени филмови и ТВ-наслови.

00:00:00 / 00:50:00
Достапни формати Pantanal Безбедно скенирано : 11/27/2022 Гледај HD Преземи HD
Episode

Pantanal

13.38 Прегледи
49.82%
After the mysterious disappearance of his father, Joventino, the cowboy José Leôncio becomes a wealthy farm owner in Pantanal. Over twenty years have passed and, bitter-hearted because of his father vanishing and the escape of his wife to Rio de Janeiro with his baby, José Leôncio has the chance to make amends with the boy, now a young man raised in the big city with very different values and habits than his own.
Епизода : 167 Епизода
Сезона : 1 Сезона
Траење: 50:14 минути
Студио:
Земја:

Препорака за гледање