Активирајте ја вашата БЕСПЛАТНА сметка!

Нашата библиотека за филмови и видео може да се пренесува или презема само од членовите

Продолжете да гледате БЕСПЛАТНО

Потребно е помалку од 1 минута за да се регистрирате, а потоа ќе можете да уживате во Неограничени филмови и ТВ-наслови.

00:00:00 / 00:40:00
Достапни формати Star Wars: Andor Безбедно скенирано : 11/30/2022 Гледај HD Преземи HD

Star Wars: Andor

497.75 Прегледи
28.47%
The tale of the burgeoning rebellion against the Empire and how people and planets became involved. In an era filled with danger, deception and intrigue, Cassian Andor embarks on the path that is destined to turn him into a rebel hero.
Епизода : 12 Епизода
Сезона : 1 Сезона
Траење: 40:14 минути
Студио:

Препорака за гледање