Aktivizoni llogarinë tuaj FALAS!

Biblioteka jonë e filmave dhe videove mund të transmetohet ose shkarkohet vetëm nga anëtarët

Vazhdoni ta shikoni FALAS

Duhet më pak se 1 minutë për t'u regjistruar, kështu që ju mund të shijoni tituj të Filmit dhe TV të Pafund.

00:00:00 / 03:22:00
Formatet e disponueshme The Godfather Part II Skanohet i sigurt : 11/27/2022 Shiko HD Shkarko HD

The Godfather Part II (1974)

63.679 Pikëpamjet
23.95%
In the continuing saga of the Corleone crime family, a young Vito Corleone grows up in Sicily and in 1910s New York. In the 1950s, Michael Corleone attempts to expand the family business into Las Vegas, Hollywood and Cuba.
Koha e ekzekutimit: 202 minuta
Gjuhe: English, Italiano, Latin, Español
Vendi: United States of America

Rekomandim për të parë