Aktivizoni llogarinë tuaj FALAS!

Biblioteka jonë e filmave dhe videove mund të transmetohet ose shkarkohet vetëm nga anëtarët

Vazhdoni ta shikoni FALAS

Duhet më pak se 1 minutë për t'u regjistruar, kështu që ju mund të shijoni tituj të Filmit dhe TV të Pafund.

00:00:00 / 01:39:00
Formatet e disponueshme Dragon Ball Super: Super Hero Skanohet i sigurt : 12/01/2022 Shiko HD Shkarko HD

Dragon Ball Super: Super Hero (2022)

500.91 Pikëpamjet
30%
The Red Ribbon Army, an evil organization that was once destroyed by Goku in the past, has been reformed by a group of people who have created new and mightier Androids, Gamma 1 and Gamma 2, and seek vengeance against Goku and his family.
Koha e ekzekutimit: 99 minuta
Gjuhe: 日本語
Vendi: Japan

Rekomandim për të parë