Aktivizoni llogarinë tuaj FALAS!

Biblioteka jonë e filmave dhe videove mund të transmetohet ose shkarkohet vetëm nga anëtarët

Vazhdoni ta shikoni FALAS

Duhet më pak se 1 minutë për t'u regjistruar, kështu që ju mund të shijoni tituj të Filmit dhe TV të Pafund.

00:00:00 / 02:7:00
Formatet e disponueshme Bullet Train Skanohet i sigurt : 12/01/2022 Shiko HD Shkarko HD

Bullet Train (2022)

519.435 Pikëpamjet
34.9%
Unlucky assassin Ladybug is determined to do his job peacefully after one too many gigs gone off the rails. Fate, however, may have other plans, as Ladybug's latest mission puts him on a collision course with lethal adversaries from around the globe—all with connected, yet conflicting, objectives—on the world's fastest train.
Koha e ekzekutimit: 127 minuta
Gjuhe: 日本語, English, Pусский, Español
Vendi: United States of America

Rekomandim për të parë