Aktivizoni llogarinë tuaj FALAS!

Biblioteka jonë e filmave dhe videove mund të transmetohet ose shkarkohet vetëm nga anëtarët

Vazhdoni ta shikoni FALAS

Duhet më pak se 1 minutë për t'u regjistruar, kështu që ju mund të shijoni tituj të Filmit dhe TV të Pafund.

00:00:00 / 00:45:00
Formatet e disponueshme Breaking Bad Skanohet i sigurt : 11/30/2022 Shiko HD Shkarko HD

Breaking Bad

324.041 Pikëpamjet
21.53%
When Walter White, a New Mexico chemistry teacher, is diagnosed with Stage III cancer and given a prognosis of only two years left to live. He becomes filled with a sense of fearlessness and an unrelenting desire to secure his family's financial future at any cost as he enters the dangerous world of drugs and crime.
Episodi : 62 Episodi
Sezoni : 5 Sezoni
Koha e ekzekutimit: 45:47 minuta
Studio:

Rekomandim për të parë