Aktivizoni llogarinë tuaj FALAS!

Biblioteka jonë e filmave dhe videove mund të transmetohet ose shkarkohet vetëm nga anëtarët

Vazhdoni ta shikoni FALAS

Duhet më pak se 1 minutë për t'u regjistruar, kështu që ju mund të shijoni tituj të Filmit dhe TV të Pafund.

00:00:00 / 01:0:00
Formatet e disponueshme The Lord of the Rings: The Rings of Power Skanohet i sigurt : 12/01/2022 Shiko HD Shkarko HD

The Lord of the Rings: The Rings of Power

684.91 Pikëpamjet
33.93%
Beginning in a time of relative peace, we follow an ensemble cast of characters as they confront the re-emergence of evil to Middle-earth. From the darkest depths of the Misty Mountains, to the majestic forests of Lindon, to the breathtaking island kingdom of Númenor, to the furthest reaches of the map, these kingdoms and characters will carve out legacies that live on long after they are gone.
Episodi : 8 Episodi
Sezoni : 2 Sezoni
Koha e ekzekutimit: 60:14 minuta
Studio:

Rekomandim për të parë